Monica Pop, devastată de moartea Cristinei Țopescu! ‘A intrat în depresie după decesul tatălui’

13.01.2020, 00:40
Monica Pop, devastată de moartea Cristinei Țopescu! 'A intrat în depresie după decesul tatălui'
Monica Pop, devastată de moartea Cristinei Țopescu! 'A intrat în depresie după decesul tatălui'

Cristina Țopescu a decedat la vârsta de 59 de ani, în propria ei casă! Aceasta a fost găsită de polițiști fără suflare, după ce o vecină a sunat la 112. Femeia era îngrijorată că nu a mai văzut-o de circa trei săptămâni.

Monica Pop, devastată de moartea Cristinei Țopescu! ‘A intrat în depresie după decesul tatălui’

Prietenii jurnalistei sunt în stare de șoc și abia și-au găsit cuvintele să transmită condoleanțe. Monica Pop, veche amică a acesteia, a declarat că este foarte afectată de moartea Cristinei Țopescu și a făcut mărturii șocante.
‘As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna.

Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf împreuna, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei.’, a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

Medicul oftalmolog a spus că vedeta era singuratică în ultima perioadă și se afla în depresie după moartea tatălui ei, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în mai 2018, la 81 de ani. Mai mult de atât, Cristina Țopescu mergea la doctor pentru a se trata.

‘Nu pot să cred! Cristina Țopescu, buna mea prietenă! De ce, doamne?!’, a scris pe Facebook Monica Pop.

În casa Cristinei au mai fost găsiți 2 câini morți. Acum, oamenii legi tratează cazul ca moarte în condiții suspecte.

citește și...