Cristina Țopescu a murit! Cauza morții fostei prezentatoare tv

12.01.2020, 23:03
Cristina Țopescu a murit! Cauza morții fostei prezentatoare tv
Cristina Țopescu a murit!

Cristina Țopescu a murit! Cunoscuta jurnalistă s-a stins din viață la 59 de ani. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit duminică seară, 12 ianuarie, în casa din Otopeni.

Cristina Țopescu a murit! Cauza morții fostei prezentatoare tv

Vecinii au mărturisit că nu au mai văzut-o de de trei săptămâni! Cristina Țopescu s-a stins din viață la aproape doi de la decesul tatălui său, comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa

Conform Libertatea.ro, polițiștii au fost alertați de o prietenă a acesteia care nu mai știa nimic de ea de mai mult timp. La intrarea în locuință, oamenii legii au găsit-o decedată pe Cristina Țopescu.

Din primele informații, nu au fost descoperite urme de violență pe trupul acesteia și se speculează că fosta prezentatoare tv ar fi murit în somn.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că  Cristina Țopescuera decedată de mai multe zile.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, se arată în comunicatul Poliției.

Știre în curs de actualizare.

citește și...