Detalii șocante despre decesul suspect al Cristinei Țopescu! În casa vedetei au fost găsiți trei câini morți

13.01.2020, 00:20
Detalii șocante despre decesul suspect al Cristinei Țopescu! În casa vedetei au fost găsiți trei câini morți
Detalii șocante despre decesul suspect Cristinei Țopescu! 

Cristina Țopescu a murit! Decesul celebrei jurnaliste a picat ca un trăsnet, duminică seară, 12 ianuarie. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, după ce vecinii ei au anunțat poliția.

Detalii șocante despre decesul suspect al Cristinei Țopescu!

Cristina Țopescu nu mai ieșise din casă de câteva săptămâni. La fața locului, oamenii legii au descoperit și 2 câini morți și 5 vii.

Se știe că jurnalista era mare iubitoare de animale și locuia cu cei opt câini ai săi. Apropiații au declarat că și-au imaginat că ar fi plecată în străinătate și că din acest motiv nu le răspunde la telefon. Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă și urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

‘A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile’a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

citește și...