Monica Pop, criticată dur după ce a spus că poți face leucemie în urma vaccinului anti-COVID

20.11.2020, 16:35
Monica Pop, criticată dur după ce a spus că poți face leucemie în urma vaccinului anti-COVID
Monica Pop, criticată dur după ce a spus că poți face leucemie în urma vaccinului anti-COVID

Monica Pop a fost taxată dur, după ce a declarat că persoanele care se vaccinează anti-COVID pot face leucemie pe viitor. 

Medicul oftalmolog a stârnit un val de critici, după ce a mărturisit că nu are de gând să se vaccineze anti-coronavirus, pentru că acesta ar avea ‘efecte secundare’ asupra organismului. Monica Pop a spus că vaccinul anti-COVID ar duce la leucemie.

Monica Pop nu vrea să se vaccineze

Afirmațiile Monicăi Pop au fost contrazise de doctorul psihiatru Gabriel Diaconu, care a declarat că medicul oftalmolog spune inepții.

‘Doamna doctor Pop trăiește pe o planetă unde vaccinurile dau leucemie. Nu e foarte clar prin ce mecanism obscur dau vaccinurile leucemie. Nu e foarte clar nici la cât timp dau leucemie. Și, când m-am dus să caut articole despre cele două, am aflat cu stupoare că se dezvoltă vaccinuri, acum, să VINDECE leucemia (unele forme), nu că ar cauza-o.

În opinia doamnei doctor Pop, exprimată la un post de televiziune, leucemia te poate lovi post-vaccinal azi, mâine, sau la câțiva ani distanță, cine știe poate chiar câteva zeci. Face vaccinul o chestie extraordinară, cică, se cheamă “inducție genică”.

Eu știam că anumite lucruri pe lumea asta pot interveni în reglarea expresiei anumitor gene în sensul inducției, sau supresiei. Eu știam că de asta se ocupă chiar alte fragmente, polimorfisme, din codul nostru genetic, dar și ARN mesager, baza ideii – de altfel geniale – a unor companii de a “antrena” imunitatea corpului nostru uman (folosită, de altfel, și pentru tratamentul anumitor forme de cancer, doamna doctor, vezi mai sus). Dar să dea cancer, nu.

Monica Pop crede că vaccinul anti-COVID poate genera leucemie

Mai pe românește spus, minte. Spune inepții. Căci nu poți să acuzi un doctor de ignoranță (cred). Aceste rânduri nu sunt totuși despre doamna doctor Pop, ale cărei ieșiri publice pot avea spuma, bulele sau aciditatea obișnuite. Dar aceste rânduri sunt despre un medic al cărui glas e ascultat de unii oameni, și pe care doamna doctor Pop, cu sau fără bună știință, îi induce în eroare’, a scris Gabriel Diaconu, pe Facebook.

România a depășit 400.000 de infectări cu coronavirus, de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 9.272 de cazuri noi de COVID-19. La ATI sunt internați 1.139 de pacienți, iar 9.756 de persoane diagnosticate cu infecție au decedat.

citește și...