Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre starea sa de sănătate. ”Doamne ferește! Poate că unii așa ar vrea să fie”

22.01.2021, 13:29
Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre starea sa de sănătate. ”Doamne ferește! Poate că unii așa ar vrea să fie”
Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre starea sa de sănătate. ”Doamne ferește! Poate că unii așa ar vrea să fie”

Binecunoscutul medic oftalmolog Monica Pop a transmis un mesaj extrem de dr la adresa celor care au comentat că ar avea din nou probleme de sănătate.

Monica Pop, care s-a luptat cu cancerul, a răbufnit pe contul ei de socializare, după ce s-a spus că ar avea din nou probleme de sănătate.

Medicul ofttalmolog a transmis un mesaj  în acest sens.

Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre starea sa de sănătate. ”Sunt bine și nu am întrerup tratamentul”

Monica Pop a explicat că starea sa de sănătate este una cât se poate de bună și că urmează tratamentul pe care îl face de ani de zile.

”Cu cita lipsa crasa de profesionalism “anuntă” asa-zisi jurnalisti, care numai de calitate indoielnica pot fi, din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cica, o descriu , ca eu as avea din nou probleme cu boala! Doamne ferește! Poate ca unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care tin la mine, prieteni, apropiati, pacienti fosti ,actuali si viitori, colegi, oameni de bine, anunt pe această cale că SINT BINE SI CA NU AM INTRERUPT TRATAMENTUL de ANI de zile, pentru ca asa este schema, nu pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am facut mereu, periodic, conform indicatiilor . Dar in tot acest timp, am avut o viata normala , ca si inainte, atit profesionala cit si acasă! Nu am ascuns niciodata nimic legat de acest aspect. Am ales sa fac public despre boală pentru a incuraja pe cei afectati si pt a combate afirmatiile unor moderatori lipsiti de cunostinte dar si de suflet, care descurajeaza oribil pacientii cu această boală, numind-o , oribil, “necruțătoare” “neiertatoare” sau chiar si ” letală”! Cind ar putea perfect inlocui aceste cuvinte crunte cu ” boală severă”, “boala gravă”! etc. Nu le pasa deloc că pot zdrobi suflete si speranțe!”, a precizat medicul oftalmolog Monica Pop.
”Cînd spui că boala e necrutatoare, pacientul, si asa afectat si psihic, (e si normal), se gindeste ca oricum va muri daca asa a spus nu stiu care la tv! Si cade moral, e descurajat si abia atunci poate” cădea” de tot! Atitudine urîtă si nepermisa pt cei care se pretind reprezentanti ai mediei! Arată incultură crasă si rautate! Fac mult rau si sint convinsă ca ei stiu asta, dar, nu le pasă! Deloc! Audiență să fie! Cu orice preț! Marti seara, 19.01, in emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la tratament perfuzie ,bineinteles ca era adevarat ( e periodică), pt a explica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez ( Dr. Rafila a si spus acolo ca pacientii oncologici, sub tratament, nu se vaccinează. Dar am si altul – soc anafilactic in antecedente) si pt a explica de ce am mască in platou! In nici un caz nu pt altceva! Dar HIENELE abia au asteptat sa scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din ei, din pacate, la care chiar nu ma asteptam! Cei care chiar tin la mine sa fie linistiti! Le multumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vorr CÎINII!”, a adăugat aceasta.

 

citește și...