Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: ‘Starea ei s-a agravat. O vom interna’

12.01.2021, 22:32
Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: 'Starea ei s-a agravat. O vom interna'
Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: 'Starea ei s-a agravat. O vom interna'

Vremuri triste pentru surorile Oana și Catinca Roman! Mama lor, Mioara Roman, se simte tot mai rău, motiv pentru care au decis să o interneze la o clinică privată pentru investigații suplimentare. 

În urmă cu mai bine de o săptămână, una dintre fiicele ei, Oana, mărturisea că Mioara Roman suferă de maladia Parkinson, o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor.

Nici cealaltă fată a ei nu stă liniștită! Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Fosta soție a lui Petre Roman urmează să fie internată pentru câteva zile.

Catinca Roman își va interna mama în spital

‘Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital’, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, locuiește în prezent cu fiica ei cea mică, Oana Roman. În cadrul emisiunii ‘Trăiri alături de Andreea Mantea’, difuzată la Kanal D, vedeta a făcut mărturisiri șocante despre cea care i-a dat viață. 

‘Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată’, a povestit Oana, plângând, la Kanal D.

Mioara Roman, părăsită de soț și dată afară din casă

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mioara Roman a fost părăsită de Petre Roman pentru Silvia Chifiriuc.

”Petre a uitat de mine. Nevasta nu-l mai lasă nici să sune”, spunea Mioara Roman pentru Click!

După ce a rămas singură, Mioara a fost evacuată din vila din Primăverii, unde ulterior s-a mutat Traian Băsescu. RA-APPS a dat-o în judecată, în 2009. Adunase restanțe foarte mari la chirie.

citește și...