Monica Gabor, probleme cu legea în România! Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu

22.08.2020, 12:46
Monica Gabor, probleme cu legea în România! Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu
Monica Gabor, probleme cu legea în România! Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, trăiește de aproape 10 ani în America, însă are probleme cu legea în România. Aceasta a fost la un pas de evacuare dintr-un apartament din centrul Capitalei din cauza datoriilor uriașe, aproximativ 3.500 de euro.

Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Potrivit Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Monica Gabor este acuzată că nu mai poate folosi apartamentul din București. Se pare că proprietarii locuinței în care aceasta a înființat o firmă în 2006 au cerut în instanță prejudiciul de 3.346 de euro. În plus, aceștia nu au putut închiria spațiul pentru că în apartamentul respectiv figura firma deținută de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este stabilită în Statele Unite ale Americii, alături de fiica ei, Irinuca. Vedeta ar fi trebuit să fie prezentă la parastasul organizat pentru tatăl său, Emil Gabor, care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o lună. Monica Gabor nu s-a putut întoarce în România din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Sora Monicăi s-a întors din Dubai

Cea care a reușit să revină în țară a fost Ramona, sora Monicăi Gabor. Ea și cu sora mai mare, Alina, s-au ocupat de toate cele necesare pomenirii părintelui său, dar și a mamei sale. Au trecut șapte ani de la moartea mamei surorilor Gabor.

‘Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței’, au explicat surse din anturajul Ramonei Gabor, pentru Click!

Emil Gabor a decedat singur în apartamentul său din Bacău și suferea de mai multe boli, printre care ciroză și fibrom chistic la plămâni. Pentru că a reușit să ajungă în țară, Ramona Gabor a decis să comande o piatră funerară în valoare de 5.000 de euro pentru mormântul tatălui său, conform Impact.ro.

citește și...