Ce au decis Ramona și Monica Gabor în legătură cu apartamentul în care a decedat tatăl lor

28.06.2020, 12:47
Ce au decis Ramona și Monica Gabor în legătură cu apartamentul în care a decedat tatăl lor
Gest impresoionant al surorilor Monica și Ramona Gabor, după moartea tatălui lor

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit în urmă câteva zile, după ce a suferit un infarct. Bărbatul se confrunta cu mari probleme de sănătate și locuia singur într-un apartament din Bacău.

Emil Gabor a fost deja înmormântat, iar la funeralii nu au participat decât fiica cea mare de la Bacău, Alina Gabor, și sora lui. Din păcate, celelalte două fete al sale, Ramona și Monica, nu au putut ajunge pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum.

Ramona și Monica Gabor nu și-au luat adio de la tatăl lor

Bietul bătrân era chinuit de boli de mai mult timp și își ducea veacul singur, într-un apartament modest din Bacău.

‘Am avut multe probleme. Mi-a taiat ficatul, mi-a taiat intestinul. La mine e umblat peste tot. Dacă m-a lovit bușteanul ala de la doi metri, mi-a afectat totul. Si din splina mi-a taiat. Mi-a lasat Monica ceva, adică niste vitamine de la ea, de acolo. Nu a uitat de mine, iau 10,12 pastile pe zi. Mi-e cam greu. Dacă mor? Vreau să mor pe pamanturile mele, în Romania. Îmi mai trimit fetele niște bani. Ce să faci cu 800 de lei?’, mărturisea Emil Gabor în urmă cu mai bine de un an.

După moartea tatălui lor, Monica și Ramona Gabor au decis ca apartamentul în care a decedat bărbatul să revină surorii lor mai mari, Alina. Femeia a fost cea care a avut grijă de bărbat în ultimii ani de viață. De altfel, tot Alina și-a găsit tatăl fără suflare, după ce a încercat să îl sune de mai multe ori.

Au renunțat la partea lor de avere

De ani buni, Monica și Ramona Gabor locuiesc în străinătate! Deși și-au dorit să vină la înmormântarea tatălui lor, cele două nu au putut ajunge din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus.

Cu toate acestea, cele două surori au decis să renunțe la partea lor din avere în favoarea Alinei Gabor, sora mai mare.

‘Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo’, au dezvăluit apropiații celor două, pentru Impact.ro. 

citește și...