Monica Gabor, mesaj de suflet pentru fiica ei și fiul vitreg. ”Să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine”

03.06.2021, 10:53
Monica Gabor, mesaj de suflet pentru fiica ei și fiul vitreg. ”Să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine”
Monica Gabor, mesaj de suflet pentru fiica ei și fiul vitreg. ”Să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine”

Monica Gabor a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de socializare pentru fiica sa, Irina, și fiul său vitreg, Anthony.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Pe contul ei de socializare, Monica Gabor a publicat o fotografie în care apar fiic asa, Irina Columbeanu, și Anthony, fiul actualului ei partener de viață, Mr. Pink. “Copiii noștri au nevoie mai mult de timp cu noi, decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony vreau ca niciodată să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine. Mi-ați făcut viața mai bună în toate modurile posibile”, a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei cu fiica sa și fiul ei vitreg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre fosta sa soție și despre actualul ei partener

La o emisiune de televiziune, Irinel Columbeanu a comenta despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Irinel Columbeanu a vorbit și despre faptul că fosta sa soție, Monica Gabor, este profesoară de limba engleză în America.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a spus el.

 

citește și...