Monica Gabor, apariție rară alături de fiica sa. Irina Columbeanu e din ce în ce mai frumoasă!

10.04.2021, 11:19
Monica Gabor, apariție rară alături de fiica sa. Irina Columbeanu e din ce în ce mai frumoasă!
Monica Gabor, apariție rară alături de fiica sa. Irina Columbeanu e din ce în ce mai frumoasă!

Monica Gabor a dat publicității o fotografie în care apare alături de Irina, fiica sa și a omului de afcaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America. Monica Gabor a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare,. o fotografie în care apare alături de Irina, fiica sa în vârstă de 14 ani. Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă și de cochetă. Irina Columbeanu seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa.

 

”Sunt binecuvântată să-ți fiu mamă”, a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica sa. Postarea a adunat numeroase aprecieri din partea internauților, care s-au bucurat să o revadă pe fiica Monicăi FGabor și a lui Irinel Columbeanu: ”Așa mamă, așa fiică. Frumoase amândouă”, ”Vai ce frumoase avem aici”, ”Sunteți frumoase”, ”Ce frumoasă este”, ”Sunteți superbe”, ”Superbe amândouă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre fosta sa soție și despre actualul ei partener

La o emisiune de televiziune, Irinel Columbeanu a comenta despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Irinel Columbeanu a vorbit și despre faptul că fosta sa soție, Monica Gabor, este profesoară de limba engleză în America.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a spus el.

 

citește și...