Monica Gabor, alături de fiul lui Mr. Pink. ”Irina unde este?”

01.04.2021, 11:13
Monica Gabor, alături de fiul lui Mr. Pink. ”Irina unde este?”
Monica Gabor, alături de fiul lui Mr. Pink. ”Irina unde este?”

Monica Gabor a postat în mediul online fotografii în care apare alături de băiatul iubitului ei, Mr. Pink.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Pe contul său de Instagram, Monica Gabor a postat zilele acestea două fotografii în care apare alături de Anthony, fiul iubitului ei, Mr. Pink. Băiețelul milionarului pare foarte atașat de mama sa vitregă. “Timpul este modul în care copiii noștri descriu iubirea”, a scris ea lângă cele două fotografii, iar fanii au reacționat imediat. ”Irina unde este?”, ”Vrem să o vedem pe Irina. Ce frumoși sunteți!”, ”Frumoase fotografii”, ”Ce sa intamplat cu fata de o tine ascunsa? Pe internet nu mai apare vlogerita nu mai este…”, ”Dar unde-i fiica ta?”, ”Vrem să vedem și fetița”, i-au scris internauții Monicăi Gabor.

Monica Gabor a fost în România în perioada pandemiei

Pe perioada pandemiei de coronavirus, Monica Gabor a fost în România, după cum a dezvăluit Irinel Columbeanu la emisiunea pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV. Acesta că Monica Gabor a fost recent în București și s-au și întâlnit.

„Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a comentat și despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

 

citește și...