Monica Gabor a revenit în România, după 4 ani. Ce mesaj emoționant a transmis de la mormântul părinților ei

16.02.2021, 15:19
Monica Gabor a revenit în România, după 4 ani. Ce mesaj emoționant a transmis de la mormântul părinților ei
Monica Gabor a revenit în România, după 4 ani. Ce mesaj emoționant a transmis de la mormântul părinților ei

Monica Gabor s-a întors în România, după mai bine de patru ani de la ultima vizită. Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost destul de activă și și-a încântat fanii virtuali cu imagini emoționante. 

În ultimii ani, Monica a fost destul de discretă cu viața personală. Deși are tot ce își poate dori o femeie, Monica Gabor a constatat că toți banii din lume nu pot înlocui persoanele dragi.

Monica Gabor s-a întors în țară

De curând, ea s-a întâlnit și cu sora ei, Ramona Gabor, după doi ani în care au stat la distanță. De asemenea, ea și-a revăzut și bunele prietene, Diana Haidinger și Mădălina Apostol, dar și sora mai mare, pe Alina.

‘În sfârșit ne revedem după aproape patru ani’, ‘Prietenele mele iubite’, ‘Jimmy, cățelul surorii mele Alina‘, au fost o parte dintre mesajele postate de iubita lui Mr. Pink.

Pentru că a revenit în țară, fosta doamnă Columbeanu a mers și la mormântul părinților săi, ambii fiind îngropați la cimitirul din Bacău. Tatăl ei, Emil Gabor, a decedat în vara lui 2020, iar mama sa, Veronica Bulai, în 2013.

”Veți fi iubiți mereu!”, a fost mesajul postat de Monica Gabor la mormântul părinților. În poză se putea vedea și coroana de flori, semnată de cele trei fiice îndoliate.

Emil Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat în data de 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață luna trecută. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

citește și...