Ce pensie avea Emil Gabor înainte să moară. Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor dădea aproape toți banii pe medicamente

05.07.2020, 09:14
Ce pensie avea Emil Gabor înainte să moară. Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor dădea aproape toți banii pe medicamente
Ce pensie avea Emil Gabor înainte să moară. Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor dădea aproape toți banii pe medicamente

Tatăl surorilor Gabor, Emil Gabor, avea o pensie modestă. Medicamentele de care avea nevoie costau aproape cât pensia lui.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, încasa o pensie de 1.200 de lei, după o viață de muncă. Medicamentele de care acesta avea nevoie costau aproape 1.000 de lei.

“1.200 lei, atât avea pensie. Așa e în țara asta, Guvernul își bate joc de oamenii bătrâni. Gândiți-vă că toate medicamentele lui costau aproape 1.000 de lei. Din ce să mai plătești și întreținere, lumigă, gaze? Din ce să mai și mănânci? Norocul lui a fost că toate fetele l-au sprijinit. Alina îi cumpăra medicamentele, îi mai făcea de mâncare, a avut grijă mare de el, ăsta e adevărul.

Ramona și Monica trimiteau și ele bani, iar când veneau aici îi cumpărau haine și tot ceea ce avea el nevoie. Nu trăia în lux, dar nici nu ducea lipsă de mâncare, nu avea datorii. A fost un om tare bun, extrem de milos, de blând. Băutura l-a distrus, din păcate”, a declarat un vecin de-al lui Emil Gabor pentru playtech.ro.

Emil Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat în data de 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață luna trecută. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

Monica și Ramona Gabor nu și-au condus tatăl pe ultimul drum

Monica Gabor și sora ei mai mică, Ramona, se află în străinătate,. Acestea nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a explicat prietenul lui Emil Gabor după înmormântarea acestuia.
citește și...