Monica Gabor a mers în Dubai pentru a o sprijini pe sora ei. Ce mesaj emoționant a postat pentru Ramona

11.04.2022, 19:31
Monica Gabor a mers în Dubai pentru a o sprijini pe sora ei. Ce mesaj emoționant a postat pentru Ramona
Gest impresoionant al surorilor Monica și Ramona Gabor, după moartea tatălui lor

Monica Gabor a plecat în Dubai. Vedeta a vrut să fie alături de sora ei, Ramona. Cele două s-au reunit pentru a sărbători o ocazie specială. Cele două surori s-au afișat pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a postat Monica pentru sora ei. 

Fosta doamnă Columbeanu a anunțat duminică seară, pe Instagram, că se află în Dubai, la sora ei mai mică, Ramona Gabor, în vârstă de 33 de ani.

Șatena a ales să se stabilească în Dubai, acolo unde și-a construit o afacere cu parfumuri. Vedeta a lansat în urmă cu doi ani un parfum care a intrat oficial și în Dubai Mall,  moment important pentru cele două surori.

Mesaj emoționant pentru sora ei

Partenera lui Mr. Pink a ținut să-i mulțumească Ramonei pentru primirea făcută la Dubai, dedicându-i acesteia un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine!”, este mesajul de susținere pe care Monica Gabor i l-a transmis surorii sale.

Ramona, ținută compusă dintr-un costum alb

Îmbrăcată într-o ținută compusă dintr-un costum alb, ochelarii, dar și pantofii cu vârf ascuțit, Ramona a publicat poze pe Instagram și au atras mii de aprecieri de la urmăritorii lor.

„Costumul și pantofii sunt Fendi, iar ochelarii, Prada”, a răspuns fără vreo reținere.

Monica Gabor a ales să poarte o rochie mulată, scurtă, cu sandale cu toc.

”Sunteți minunate!”, ”Monica, arăți minunat!”, ”Sunteți superbe!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ramona Gabor a investit și 7.500 de dolari în cursuri de gemologie, întrucât vedeta își dorește să cunoască tainele diamantelor și să devină un expert în acest sens.

”Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru click.ro acum ceva vreme.

 

citește și...