Monica Gabor, agresată fizic de Mr. Pink? Imaginile care au dat de bănuit

04.08.2021, 11:05
Monica Gabor, agresată fizic de Mr. Pink? Imaginile care au dat de bănuit

Monica Gabor și Mr. Pink au pus punct relației de 10 ani, iar acum au ieșit la iveală detalii șocante din cuplul lor.

Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a petrecut de zor în Mykonos, alături de sora ei, Ramona Gabor, însă nici urmă de Mr. Pink.

Monica Gabor, agresată fizic de Mr. Pink?

Apropiații Monicăi Gabor au scos la iveală faptul că aceasta nu avea voie să facă niciun pas fără acordul iubitului ei. Ba chiar ajunsese chiar să facă și cumpărături exclusiv online.

În urmă cu doi ani, Monica Gabor s-a afișat cu vânătăi pe trup, în timp ce făcea reclamă la produsele pe care Mr. Pink le comercializează. La vremea respectivă, fanii s-au gândit că șatena ar fi fost agresată fizic de partenerul ei.

Un apropiat al Monicăi Gabor, milionarul Paul Mantea, a rupt tăcerea și a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt, între Monica și Mr. Pink. Bărbatul a aruncat bomba și a confirmat că vedeta nu mai formează un cuplu cu chinezul. Cei doi erau împreună de 10 ani.

Se pare că despărțirea este una definitivă, iar Monica Gabor s-ar putea să nu se mai întoarcă în America.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea, fost handbalist, pentru Playtech.

Ce spunea Columbeanu despre divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

citește și...