Monica Bîrlădeanu, la Antena 1. Al patrulea jurat la ”iUmor”

12.03.2022, 16:32
Monica Bîrlădeanu, la Antena 1. Al patrulea jurat la ”iUmor”
Monica Bîrlădeanu, la Antena 1. Al patrulea jurat la ”iUmor”

Audițiile ”iUmor” continuă și în această duminică cu un nou jurat-surpriză. Cea care a răspuns invitației de a petrece o zi de filmare pe platoul ”iUmor” alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo este Monica Bîrlădeanu. Duminică, de la 20.00, la Antena 1, cea de-a patra jurată ”iUmor” din această săptămână, Monica Bîrlădeanu, a fost surprinsă plăcut de colegul Mihai Bendeac în timpul unui moment al show-ului.

 

Numerele spectaculoase pe care cei patru jurați au avut ocazia să le analizeze în ediția ce va fi difuzată în această duminică, de la 20.00, au fost încununate de surpriza pe care Mihai Bendeac a oferit-o colegilor. Monologul adus ca un omagiu teatrului clasic de către Luca Nicola, un concurent de 19 ani, a scos la suprafață o latură a lui Mihai Bendeac care a impresionat-o pe noua colegă de juriu.

„Am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, prezentat pentru prima dată la un Revelion în anii 74’- 75’”, a comentat Mihai Bendeac la finalul prestației. Precizia informaţiilor oferite de colegul de juriu a surprins-o plăcut pe Monica Bîrlădeanu: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”. Momentul concurentului, dar și întreaga jurizare pot fi urmărite în cea mai nouă ediție ”iUmor”, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru. Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...