”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon. Când începe emisiunea de la Antena 1

02.02.2022, 12:19
”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon. Când începe emisiunea de la Antena 1
”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon. Când începe emisiunea de la Antena 1

Emisiunea ”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din data de 11 februarie, de la 20:30, la postul de televiziuneAntena 1. Noutatea celui mai nou sezon al emisiunii ”iUmor” va fi prezența unui jurat-surpriză care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

Așteptarea a luat sfârșit. ” iUmor” 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Noua formulă a juriului i-a luat prin surprindere și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț declarând: ”Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”

”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon. Numere care mai de care pentru a impresiona jurații

Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...