Monica Bârlădeanu, ipostază inedită alături de Andrei Aradits. Actrița a îmbrăcat o rochie cu un decolteu adânc

07.12.2021, 18:15

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai celebre actrițe din România, faima ei ajungând și peste hotare. Românca a jucat rolul femeii fatale în serialul Vlad. Prezentă la emisiunea SuperStar, actrița nu a ezitat să se fotografieze cu colegul ei de filmări, Andrei Aradits.

Andrei și Monica au fost prezenți în platoul emisiunii SuperStar, de la PRO TV, unde au imortalizat câteva momente, în backstage. Monica s-a fotografiat alături de actorul Andrei Aradits și actorii serialului Vlad, semn că îi leagă o frumoasă prietenie.

Adrian Nartea a povestit că, în prezent, se leagă o frumoasă prietenie între actori. Actorul a povestit că, în timpul petrecut pe platourile de filmare, s-a simțit extrem de apropiat de echipă. Acesta a mai spus că a fost surprins plăcut și recunoscător, totodată, de aprecierea și atitudinea colegilor. Adi Nartea mărturisește că cea mai mare bogăție, din punctul său de vedere, este prietenia.

Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor

Monica Bârlădeanu nu s-a ferit de scenele deocheate, pe parcursul filmărilor. Aceasta a povestit în cadrul unui podcast cum au decurs scenele de sex cu actorul Andrei Aradits.

”Le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

Monica Bârlădeanu a povestit care este viziunea ei cu privire la ce înseamnă o relație și despre planurile ei de viitor în privința căsătoriei.

Monica Bârlădeanu, despre căsătorie

„Mi se pare mai asumat să refuzi surogate de relații, lipsite de autenticitate și profunzime, decât să trăiești singur în doi”, a recunoscut actrița.

După patru sezoane, serialul „Vlad” s-a terminat la Pro TV pe 6 decembrie.

citește și...