Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din serialul ”Vlad”. ”Le propun înainte”

19.04.2021, 16:14
Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din serialul ”Vlad”. ”Le propun înainte”
Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din serialul ”Vlad”. ”Le propun înainte”

Actrița Monica Bârlădeanu a vorbit despre scenele de amor din serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

La podcastul “S-a și râs”, moderat de Maria Popovici, Mincu și Banciu, Monica Bârlădeanu a făcut dezvăluiri despre scenele de amor pe care le-a filmat pentru serialul ”Vlad”, de la Pro TV, în care dă viață personajului Carla Dumitrache.


„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: ”uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei!”. Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a povestit Monica Bârlădeanu, citată de protv.ro.

Din trecutul Monicăi Bârlădeanu. A lucrat ca ospătăriță

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță.

Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a povestit vedeta într-un interviu.

citește și...