Actorul Adrian Nartea, mărturisire după încheierea filmărilor pentru serialul ”Vlad”: „Sunt mult mai bogat”

15.11.2021, 22:19

Adi Nartea, actorul din serialul ”Vlad”, a vorbit despre colegialitate, prietenie, încredere, dar și provocările pe care le-a întâlnit pe platourile de filmare.

Săptămâna trecută s-au încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului ”Vlad”.

Actorul a povestit că, în timpul petrecut pe platourile de filmare, s-a simțit extrem de apropiat de echipă. Acesta a mai spus că a fost surprins plăcut și recunoscător, totodată, de aprecierea și atitudinea colegilor. Adi Nartea mărturisește că cea mai mare bogăție, din punctul său de vedere, este prietenia.

Adi Nartea: „Fiecare zi era ca un cadou pentru mine”

„Sunt mult mai bogat și nu mă refer la bani. Am primit încredere din partea echipei, producătorilor, Pro Tv-ului. Nu am simțit niciodată că mi se cuvine treaba asta, fiecare zi era ca un cadou pentru mine.”, a adăugat acesta.

Adi Nartea se simte fericit și spune că a avut de învățat de la fiecare persoană câte ceva.

„Noi aveam cam 9 zile per episod de filmat. Avem un an și jumătate de stat zilnic, non stop, pe platou. Noi, actorii, mai avem pauze, dar echipa Vlad stă non stop. More or less, în echipa Vlad, erau cam 100 de oameni.

Uneori 80, dacă aveam filmări în locații pretențioase, uneori am avut și 50. În Turcia era echipă restrânsă, aveam echipă de acolo. De la fiecare om de pe platoul ăla am avut de învățat.

Am fost ca un burete. Am învățat de la fiecare, eu șmecher fiind, mă duceam și întrebam. Furam meserie.”, a povestit Adi Nartea în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Actorul din serialul „Vlad”: „Cel puțin 3 perechi de pantaloni de costum s-au rupt”

Fiind solicitat atât de mult, actorului i s-au rupt trei perechi de pantaloni, dar și pantofii.

„După sezonul întâi, i-am zis celui care face pantofii să îmi facă talpă din cauciuc, știam că trebuie să alerg. Cel puțin 3 perechi de pantaloni de costum s-au rupt.

Când eram deasupra lui Aradist, îi dădeam pumni, când m-am aplecat spre Roxana și când m-am urcat într-o mașină de lux.”, a adăugat actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Nartea (@adinartea)

 

citește și...