Monica Bârlădeanu dezvăluie: “Nu stiu ce înseamnă dragoste adevărată, am văzut multă falsă!”

10.12.2021, 12:56

Monica Bârlădeanu este celebră atât în România cât și peste hotare. Actrița și-a exdpus sentimentele și a făcut mărturisiri despre viața persoanală, cum vede relația de cuplu și despre ce nu ar putea să ierte niciodată unui bărbat.

Frumoasa actriță a dezvăluit că nu a cunoscut dragostea adevărată, ci multa falsitate.

Mai mult, actrița spune că iubirea contemporană este o păcăleală, o tranzatie, o iubire condiționată.

Monica Bârlădeanu: “Nu stiu ce înseamnă dragoste adevărată, am văzut multa falsă!”

Întrebată daca crede în dragostea adevărată, Monica Bârlădeanu a spus:

 “Cred în relații profunde și adevărate. Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine”.

Monica a mai mărturisit că cea mai importantă lecție de iubire pe care ar transmite-o copiilor săi este să nu condiționeze iubirea.

Întrebată daca bărbații o obosesc, Monica Bârlădeanu spune că este “foarte bine cu bărbații, lipsesc cu desăvârșire”. Cea mai cunoscută relație amoroasă a Monicăi a fost cu producătorul de film Bobby Păunescu. S-au iubit opt ani, până în 2012.

Ce nu ar putea ierta Monica Bârlădeanu

“Eu sunt capabilă să iert absolut orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă e vorba de o trădare, eu te iert, că toți greșim, dar acest lucru devine incompatibil cu natura cuplului în care eu vreau să fiu”.

Actrița a vorbit și despre prima dragoste, un băiat blond, dezvăluind că nu înțelegea foarte multe lucruri din cauza lipsei de informații.

“Îmi amintesc și prima îndrăgosteală, și primul sărut. Era un băiat pe care îl chema Sebastian. Se mutase din Constanța la Iași, mi se părea foarte exotic. Era blonduț și avea o freză foartă bogată și cred că exista un fel de flirt. M-a prins el într-o zi, când dusesem gunoiul a treia sau a patra oară, m-a ajuns din urmă și m-a întors așa, foarte dramatic, și m-a pupat. (…). Crede-mă, e absolut memorabil gândul acesta. Știu că am întrebat-o pe verișoara mea mai mare cum se fac copiii, ca să știu cum stau. Aveam 13 ani și nu știam”, a mai declarat Monica.

 

citește și...