Monica Bârlâdeanu: ”Cred în familie și în căsătorie cu toată ființa mea”

09.06.2020, 14:00
Monica Bârlâdeanu: ”Cred în familie și în căsătorie cu toată ființa mea”
Monica Bârlâdeanu: ”Cred în familie și în căsătorie cu toată ființa mea”

Actrița Monica Bârlădeanu și-a spus părerea despre căsătorie. Vedeta a mărturisit că înainte acest lucru nu conta pentru ea, însă acum a ajuns să creadă în căsătorie.

Monica Bârlădeanu a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, dacă vreodată a contat pentru ea relația pecetluită de un act.

”N-a contat în trecut, acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte”, a declarat vedeta.

”Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite”, a adăugat actrița.

Ce spune despre stabilitatea într-o relație

Monica Bârlădeanu consideră că situațiile de criză dintr-un cuplu ajută o persoană să-și dea seama dacă are lângă ea partenerul potrivit.

”Iubirea, dar nu doar în sensul romantic. Ci capacitatea celor doi de a iubi lipsit de egoism, de tendinţa de posesie sau de a-şi pune propriile nevoi mai presus de nevoile celuilalt. Amândoi, însă, trebuie să fie capabili de asta. Unilateral, relaţia se transformă într-o victimă gata mereu de sacrificiu şi într-un egoist care îi ia totul celuilalt fără să dea mare lucru în schimb. Aşa eşuează multe relaţii.

Dar cred că lucrul care transformă o relaţie într-o comuniune pe viaţă este traversarea unei crize majore în doi. În situaţii extreme, de criză, vezi exact cine e cel de lângă tine şi ştii pe loc dacă el e cel cu care ai putea trece prin orice în viaţă”, a explicat Monica Bârlădeanu.

A renunțat la planurile de vacanță

Vedeta a explicat că, din cauza pandemiei de coronavirus, a renunțat la planurile de vacanță.

”Păi am renunţat la orice plan de vacanţă şi, evident, nu ştiu în ce măsură mai e posibil anul ăsta. Apoi am renunţat la serile de luni cu gaşca, la vizitele în familie. Practic, la tot, mai puţin la mersul la supermarket”, a afirmat ea.

 

citește și...