Miracolul din viața Monicăi Bârlădeanu. ” La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit!”

16.08.2020, 09:51
Miracolul din viața Monicăi Bârlădeanu. ” La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit!”
Miracolul din viața Monicăi Bârlădeanu. ” La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit!”

Actrița Monica Bârlădeanu a povestit cum unul dintre verișorii ei, aflat în comă, s-a trezit după ce vedeta i-a citit din Psalmi.

În ultima perioadă de timp, Monica Bârlădeanu a devenit din ce în ce mai apropiată de religie. Vedeta și-a găsit alinarea în credință și nu își imaginează viața fără rugăciune și biserică. Actrița din serialul “Vlad” a povestit detalii incredibile din viața ei, dar și ce miracole i s-au întâmplat datorită credinței.

Actrița a povestit cum unul dintre verișorii săi s-a trezit din comă după ce i-a citit din Psalmi.

”Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași. Duhovnicul meu a spus: ”Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi (un capitol – n.r.)”. Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo.

Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica. La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu, potrivit click.ro.

Ce spune despre spovedanie

La o emisiune de televiziune, Monica Bârlădeanu a vorbit despre momentul în care a simțit nevoia să se spovedească, deși nu mai făcuse acest lucru de foarte mulți ani.

”Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie… Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant”, a mărturisit vedeta.

citește și...