Monica Bârlădeanu a fost ospătăriță. ”Lucram 24 cu 48”

12.08.2020, 12:43
Monica Bârlădeanu a fost ospătăriță. ”Lucram 24 cu 48”
Monica Bârlădeanu a fost ospătăriță. ”Lucram 24 cu 48”

Înainte de a cunoaște faima, actrița Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. În prezent, Monica Bârlădeanu face parte din distribuția serialului de mare succes ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Însă, înainte de a deveni celebră, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță. Era la vârsta adolescenței și încerca să-și ajute financiar familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.

Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica Bârlădeanu la un post de televiziune, potrivit click.ro.

Și-a găsit alinarea în credință

Vedeta a explicat, într-un interviu recent, cum și-a găsit alinarea cu ajutorul credinței. Monica Bârlîădeanu a mărturisit că abia în ultima vreme a reușit să se apropie de Dumnezeu.

”Îmi găsesc multe ancore în credință. Absolut toată lumea are o formă de căutare spirituală. Toată lumea simte să se ancoreze sau să se echilibreze într-un fel. Asta e o nevoie pe care am avut-o și eu.

Am avut foarte multe căutări și aș putea să spun acum vreo 20 de ani căutările astea mă țineau foare departe de Dumnezeu așa cum îl percep acum. Cred că momentul în care se încarcă conștiința cu foarte multe lucruri, de acolo pleacă problema, când nu reușești să ierți. Sunt lucruri care te apasă…

Eu nemergând la biserică decât la nunți, botezuri și alte asemenea ceremonii mondene, de vreo 20 de ani, deși am șase preoți în familie… Eu, la Liceul Pedagogic, când aveam 17-18 ani, aplicasem să-mi iau și atestatul de profesoară de religie”, a spus actrița.

citește și...