Ce spune noua prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo”

14.07.2020, 13:31
Ce spune noua prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo”
16. Ce spune noua prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”. ”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo”

Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care va prezenta sezonul trei al emisiunii ”Puterea Dragostei”, a făcut declarații după ce s-a aflat că o va înlocui pe Andreea Mantea.

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, locul acesteia fiind luat, în sezonul trei, de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut declarații despre show-ul pe care îl va modera, despre concurenți, dar și despre plecarea ei în Turcia.

”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, a spus vedeta pentru wowbiz.ro.

”Va fi destul de greu pentru mine să mă obișnuiesc să nu îi am aproape pe părinți. Îmi va fi dor de ei. Tata a fost fericit când a aflat vestea, mama nu a fost însă la fel de încântată, pentru că ea nu este de acord nici acum cu faptul că eu am ales lumea televiziunii”, a adăugat ea.

Mesajul pe care l-a transmis în mediul online

Cristina Mihaela Dorobanțu, noa prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”, a transmis și un mesaj pentru fanii săi din mediul online.

”Timpul face ca lucrurile să capete sens. Într-o zi, oglinda la care ne uităm ne arata o versiune mai puternică si mai înțeleaptă. Singuri vom ști dacă suntem sau nu pregătiți să primim lucrurile care își croiesc drumul către noi.

În această zi, sunt fericită să vă anunț că mi s-a încredințat un proiect profesional important, căruia îi voi dedica tot timpul și atenția mea. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea Dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, a afirmat ea.

 

citește și...