Monica Anghel își aniversează ziua de naștere. Cum sărbătorește artista

01.06.2022, 13:29
Monica Anghel își aniversează ziua de naștere. Cum sărbătorește artista
Monica Anghel își aniversează ziua de naștere. Cum sărbătorește artista

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel  își aniversează ziua de naștere în data de 1 Iunie, de Ziua Copilului. Artista împlinește 51 de ani. Aceasta a povestit cum petrece cu ocazia aniversării sale. ”Anul trecut am făcut petrecere, pentru că am împlinit 50 de ani. Anul ăsta vreau să mă relaxez, să mă odihnesc, am avut o perioadă destul de încărcată”, a explicat aceasta.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

De Ziua Copilului, 1 Iunie, Monica Anghel își aniversează ziua de naștere. Artista împlinește 51 de ani. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum va sărbători.

Monica Anghel își aniversează ziua de naștere. ”Aviv va mânca o prăjitură, eu nu”

”Nu am făcut planuri. Probabil vom da o fugă până la Brașov, să ne relaxăm în familie. Anul trecut am făcut petrecere, pentru că am împlinit 50 de ani. Anul ăsta vreau să mă relaxez, să mă odihnesc, am avut o perioadă destul de încărcată cu filmările la serialul „Strada Speranței” (n.r. de la Kanal D). Dar proiectul acesta în care suntem angrenați acum îmi place foarte tare!”, a declarat Monica Anghel.

Chiar dacă este ziua sa de naștere, artista a mărturisit că nu se va atinge de prăjituri pentru că respectă stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în ultima perioadă de timp: ”Aviv va mânca o prăjitură, eu nu. Eu am învățat că nu am interzis la nimic, este doar o opțiune personală. Fiind opțiunea mea, am eliminat toți carbohidrații răi, mănânc fructe doar în prima parte a zilei, nu mănânc prăjeli, nu combin alimentele. Înainte să mă apuc de un regim de viață sănătos aveam tot timpul probleme cu stomacul, dar de când am grijă ce mănânc nu mai am niciun fel de problemă. Am ales să renunț la anumite alimente, să am grijă de mine. Îmi doresc să mai slăbesc, pentru că înaintând în vârstă este bine să fii din ce în ce mai ușor”.

 

citește și...