Cristi Borcea face totul pentru părinții săi. ”A căutat cele mai bune medicamente din lumea asta”

02.08.2020, 15:17
Cristi Borcea face totul pentru părinții săi. ”A căutat cele mai bune medicamente din lumea asta”
Cristi Borcea face totul pentru părinții săi. ”A căutat cele mai bune medicamente din lumea asta”

Omul de afaceri Cristi Borcea face tot ce îi stă în putință pentru a-și ajuta părinții. Acesta s-a zbătut ca tatăl său, care are probleme de sănătate, să se pună pe picioare.

Cristi Borcea are o relație specială cu părinții săi, Stere și Elena. În ultima perioadă de timp, tatăl omului de afaceri a avut probleme de sănătate și a fost îngrijit non-stop de soția sa.

În momentul în care Borcea a fost încarcerat, în 2014, starea de sănătate a tatălui său a început să se degradeze. În 2018, Stere Borcea căzuse la pat și avea nevoie de soție pentru a se muta de pe o parte pe alta. Acesta mărturisea că are o mulțime de afecțiuni: boală gravă a inimii (3 stenturi montate), artrită în formă gravă, 2 operații de hernie de disc și probleme cu colonul.

Însă Cristi Borcea a făcut tot ce i-a stat în putere ca starea de sănătate a tatălui său să se amelioreze.

„Cristi a angajat cei mai buni fizioterapeuți pentru tatăl său și a căutat cele mai bune medicamente din lumea asta. Nici nu a conceput ca tatăl lui să moară la doar 75 de ani. Și iată că a reușit să îl pună pe picioare. Domnul Stere se ocupă acum de unul dintre ștrandurile băiatului său. Desigur, nu e vindecat, dar se luptă să fie bine, să poate să fie cât mai aproape de nepoții săi”, au declarat surse din anturajul familiei Borcea pentu impact.ro.

Ce spune Cristi Borcea despre relația dintre partenerele sale de viață

Omul de afaceri Cristi Borcea a spus, de curând, care este relația dintre actuala sa parteneră de viață și celelalte două foste soții ale sale.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Vaentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea.

„Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...