Monica Anghel are coronavirus. ”Am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin”

25.09.2021, 11:19
Monica Anghel are coronavirus. ”Am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin”
Monica Anghel are coronavirus. ”Am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin”

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel a fost nfectată în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus. Aceasta a fost vaccinată, însă tot s-a infectat. ”Am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin”, a explicat  celebra artistă. Vedeta a dat detalii despre starea sa de sănătate la postul de televiziune Antena Stars.

Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, este infectată cu COVID-19.

Artista a dat detalii despre starea sa de sănătate în cadrul uniui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Monica Anghel are coronavirus. ”Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă”

Monica Anghel a explicat că nu are o formă gravă deoarece s-a imunizat cu schema completă împotriva Covid-19. ”Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu […].Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate. Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a declarat Monica Anghel, citată de spynews.ro.

”Eu sunt cu băiețelul meu în casă. A ieșit negativ testul lui. Soțul este bine că nu este acasă aici cu noi, este cu mama, ceea ce este minunat[…]. Tușesc, doar că a deputat cu dureri musculare. Parcă mă lovise calul, cam așa ceva. Nu am avut somnolență, mă durea tot corpul și când mă spălam chiar și pe mâini chiar și la duș parcă avea toată pielea arsă, asta era senzația”, a mai spus vedeta.

7.116 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultima zi în România

Alte 7.116 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în țara noasteră. În ultima zi au fost raportate 145 de decese. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.476. Dintre acestea, 1.116 sunt internate la terapie intensivă. Din totalul pacienților internați, 255 sunt minori, 239 fiind internați în secții și 16 la terapie intensivă, transmite Hotnews. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.484.993 de teste RT-PCR și 3.019.261 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 43.720 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.521 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 60.072 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 225 de persoane.

citește și...