Monica Anghel: ”Este o zi cu o încărcătură emoțională extraordinară pentru mine”

28.05.2020, 10:48
Monica Anghel: ”Este o zi cu o încărcătură emoțională extraordinară pentru mine”
Monica Anghel: ”Este o zi cu o încărcătură emoțională extraordinară pentru mine”

Zi importantă pentru celebra cântăreață Monica Anghel. Vedeta își aniversează tatăl, dar și 35 de ani de carieră artistică.

Pe contul ei de socializare, Monica Anghel a transmis un mesaj în care mărturisește de ce ziua de azi este una cu totul specială pentru ea și familia sa. Binecunoscuta artistă îl aniversează pe tatăl său, căruia i-a făcut urări publice.

De asemenea, cântăreața celebrează 35 de ani de carieră artistică.

”Tu ești cel mai cel tăticul meu”

”La mulți ani TATA ! Este o zi cu o încărcătură emoțională extraordinară pentru mine! Înălțarea Domnului, ziua de naștere a celui mai minunat TATĂ din lume și tot astăzi împlinesc 35 de ani de carieră artistică.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot, dar în primul rând îi mulțumesc pentru că a dorit ca Puiu Ioan Anghel să-mi fie TATĂ! Te ador TĂTICUȚUL meu iubit și scump și drag, cel mai bun, cel mai frumos, cel mai puternic tătic, cel mai drept, corect, gospodar, viking , TU ești cel mai cel TĂTICUL meu! Mulțumesc TĂTICUL meu iubit pentru tot ce ești TU”, a scris Monica Anghel pe contul ei de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care renumita cântăreață apare alătri de tatăl ei.


Una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. Înzestrată cu o voce de excepție, vedeta a lansat, de-al lungul anilor, numeroase melodii care au ajuns la inimile publicului și care audevenit hituri. Monica Anghel a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de Aur”, ediția din anul 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel).

Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost căsătorită cu medicul Andrei Carandino.

citește și...