Monica Anghel dezvăluie ce mesaj a primit de la Diana Șoșoacă după ce a imitat-o. ”Mi-a trimis mesaj”

15.02.2022, 15:42

Monica Anghel a dezvăluit că senatoarea Diana Șoșoacă i-a trimis un mesaj, după ce a imitat-o  o emisiune difuzată de TVR. Cele două se cunosc de mai mulți ani. ”Mi-a trimis mesaj”.  Ce i-a spus senatoarea Diana  Șoșoacă după ce a văzut emisiunea.

La sfârșitul anului 2020, Monica Anghel a participat la emisiunea ”Masca de Aur” de la postul public de televiziune. Artista a primit provocarea să o interpreteze pe Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai controversați politicieni. 

Invitată la Antena 3, în emisiunea ”De-a viața ascunselea”, difuzată duminică, 13 februarie, Monica Anghel a vorbit despre momentul în care a imitat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă într-o emisiune TV. Artista a dezvăluit că Toni Grecu i-a propus să o imite pe senatoarea AUR. ”Evident că Toni Grecu” (n.r. fost membru Divertis).

Ce mesaj a primit Monica Anghel de la Diana Şoşoacă după ce a imitat-o

Monica Anghel o cunoaște de mai mulți ani pe Diana Șoșoacă, înainte ca senatoarea să câștige notorietate. Senatoarea i-a trimis un mesaj artistei prin care a felicitat-o pentru interpretare, mărturisind ca s-a distrat.

”Mi-a trimis mesaj că s-a distrat copios și mi-a spus: Băi, te felicit. Într-adevăr, semeni cu mine”, a dezvăluit Monica Anghel.

Ce spune Monica Anghel despre Diana Şoşoacă

Mai mult, artista a continuat și a declarat că Diana Sosoacă este diferită de imaginea pe care o afișează în spațiul public, subliniind că este o persoană cu un dezvoltat simț al umorului.

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi”, a mai spus Monica Anghel, potrivit impact.ro