Declarația categorică a cântăreței Monica Anghel. ”Nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”

16.08.2021, 14:32
Declarația categorică a cântăreței Monica Anghel. ”Nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”
Declarația categorică a cântăreței Monica Anghel. ”Nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a făcut declarații categorice în cadrul unui interviu în care, printre altele, a vorbit despre imaginea sa. ””Nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”, a spus răspicat binecunoscuta artistă, una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino. În data de 1 iunie, Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 50 de ani.

Cântăreața a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în cadrul căruia a făcut declarații și despre noul său look. Aceasta a adoptat o tunsoare foarte scurtă. ”Evident că părerile au fost pro şi contra. Unii că sunt cheală…”, a spus Mopnica Anghel despre reacțiile pe care le-a primit în social media după schimbarea de look.

Declarația categorică a cântăreței Monica Anghel.  ”Până acum nişte ani cred că ţineam cont de ce spune lumea”


”Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine”, a mai spus artista.

Întrebată despre trecerea de la imaginea clasică, elegantă de la debutul său la cea din prezent, Monica Anghel a răspuns: ”Asta nu înseamnă că dacă merg acum la un eveniment nu sunt elegantă. Dar în rest, îmi place să mă bucur de mine şi de stările mele, de ceea ce îmi inspiră un loc, un om, un peisaj. Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine. Atâta timp cât nu deranjez pe nimeni, cred că pot să mă manifest exact aşa cum îmi doresc eu. Consider că după 36 de ani de carieră şi după 50 de ani de viaţă, îmi permit acest lux. Mi l-am câştigat. Nu sunt un om cu fiţe, sunt un om prietenos, bun, deschis, responsabil, am grijă de familia mea. Ştiu să fiu şi elegantă şi să dau cu aspiratorul. Aşa mă simt bine şi nu m-am schimbat, de fapt. Doar că până acum nişte ani cred că ţineam cont de ce spune lumea, că trebuie să te îmbraci într-un fel. Dar eleganţa şi feminitatea sunt cu totul altceva. Mi-au mai scris unii pe reţelele astea că n-am pic de feminitate că m-am tuns aşa de scurt. Părul nu are nicio legătură cu feminitatea”.

citește și...