De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiunea lui. ‘E neplăcut asta la o doamnă’

26.01.2021, 13:55
De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiunea lui. 'E neplăcut asta la o doamnă'
De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiunea lui. 'E neplăcut asta la o doamnă'

Luni seară, 25 ianuarie, Mihai Gâdea a dat-o afară pe Diana Șoșoacă din emisiunea lui, ”Sinteza Zilei”.

Prezentatorul de la Antena 3 a îndrăznit să-i facă un reproș senatoarei partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în direct, iar de aici au degenerat lucrurile. Diana Șoșoacă a părăsit platoul emisiunii, nu înainte de a se apăra cu o replică acidă.

Diana Șoșoacă a ieșit din platoul ‘Sinteza Zilei’, în timpul unei pauze publicitare. Totul a pornit după ce a avut un schimb dur de replici cu moderatorul Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă, replici acide la adresa lui Mihai Gâdea

În emisiune mai erau invitați jurnalistul Mirel Curea și medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler. Senatoarea AUR a dorit să-l întrebe pe jurnalistul Curea cine anume își asumă răspunderea dacă apar reacții adverse în urma vaccinării anti-coronavirus.

‘Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu’, a fost răspunsul lui Mirel Curea.

Pe tot parcursul emisiunii, Diana Șoșoacă l-a întrerupt pe jurnalist cu diverse întrebări și s-au contrazis pe tema vaccinării.

Deranjat de atitudinea Dianei Șoșoacă, moderatorul Mihai Gâdea i-a atras atenția de mai multe ori.

Diana Șoșoacă a plecat din emisiune

‘Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe’, i-a spus Mihai Gâdea Dianei Șoșoacă.

‘Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa’, a fost replica Dianei Șoșoacă.

Mihai Gâdea nu s-a oprit și a atenționat-o pe Diana Șoșoacă că îi va opri microfonul dacă va mai continua să intervină în discuțiile celorlalți invitați.

După ce a revenit, în urma unei pauze de publicitate, Mihai Gâdea a anunțat că senatoarea AUR a părăsit platoul emisiunii, potrivit antena3.ro.

citește și...