Monica Anghel: ”Acum copiii unde să mai meargă la colindat? În oraș? Poți să știi cine îți deschide?”

06.12.2020, 15:39
Monica Anghel: ”Acum copiii unde să mai meargă la colindat? În oraș? Poți să știi cine îți deschide?”
Monica Anghel: ”Acum copiii unde să mai meargă la colindat? În oraș? Poți să știi cine îți deschide?”

Cântăreața Monica Anghel și fratele său, Alexandru, și-au amintit cum erau sărbătorile de iarnă cu ani în urmă.

Monica Anghel și fratele său, Alexandru, au fost prezenți la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde au povestit despre cum erau sărbătorile de iarnă cu ani în urmă, pe vremea când ei erau copii. „Nu era cu cadouri atunci. Erau din alea… nuci, mănuși, nuci în poleială, portocale și mai erau bombonele, vată, chestii firești pentru acea perioadă. Acum e abundență, vezi fel și fel de brizbrizuri. În vremurile acelea era important să fim cu toți în jurul bradului, să fim acolo și să ne bucurăm, să cântăm colindă, să mergem la colindat. Atunci se respectau chestiile astea”, a spus Alexandru Anghel, fratele Monică Anghel, potrivit spynews.ro.

Monica Anghel este de părere că tradiția colindelor de sărbători începe să se piardă, iar copiilor le este foarte greu să mai meargă acum din casă în casă pentru a colinda. „Păi s-a pierdut, uite acum copii unde să mai meargă la colindat? În oraș? Să te duci să suni, să intri în blocuri și să suni pe la uși? Poți să știi cine îți deschide? Totuși parcă lucurile nu erau atât de agresive, poate pentru că nici nu știam noi atunci ce se întâmplă, poate pentru că le era și frică… habar n-am”, a declarat cunoscuta artistă.

Monica Anghel și familia sa au pensiune în Argeș

Cântăreața Monica Anghel are o pensiune cu opt camere în Argeș, împreună cu familia sa. Vedeta deține, din anul 2015, conacul Sfânta Elena, în satul Bratia, din județul Argeș. Acolo a locuit Monica Anghel pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavbirus, alături de familia sa.

“Am stat pe timp de pandemie la pensiunea noastră, ”Conacul Sfânta Elena”, din Argeş, undeva lângă Câmpulung Muscel. Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a explicat artista într-un  interviu recent.

La pensiunea Monicăi Anghel, turiștii beneficiază de tot confortul. Conacul respectiv are opt camere duble, cu baie proprie, TV, internet și alte dotări. Camerele costă, în funcţie de mărime, între 250 şi 280 de lei.

citește și...