Mona, în război cu Aya. Noua concurentă de la ‘Puterea dragostei’ îi face ochi dulci lui George, fostul ei iubit

05.09.2020, 14:43
Mona, în război cu Aya. Noua concurentă de la 'Puterea dragostei' îi face ochi dulci lui George, fostul ei iubit
Mona, în război cu Aya. Noua concurentă de la 'Puterea dragostei' îi face ochi dulci lui George, fostul ei iubit/ foto: captura Kanal D

Mona și George de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit cu scandal! Tânărul a mărturisit că despărțirea i se datorează în totalitate brunetei.

‘O prostie. Am intrebat-o de 5 ori: “Mona, esti sigura?”. A zis ca da. Nu am tinut cont de parerea ei, m-am dus si m-am apropiat de ea. Am luat-o in brate, am pupat-o. Ea vine la noi in casa, nu zice absolut nimic’, a spus George, în ediția trecută a emisiunii de la Kanal D.

Mona, geloasă pe Aya

După separarea celor doi, fetele din casa ‘Puterea dragostei’ au susținut că Mona suferă enorm atunci când îl vede pe fostul iubit.

‘Nu putea sa-l vada, dar nu pentru ca il uraste, ci ii face rau’, a spus Mariana.

În plus, celelalte concurente au început deja să-i dea târcoale lui George, fapt deranjant pentru Mona. Aya, noua concurentă din casa ‘Puterea dragostei’ a declarat că îl place pe George, iar acum are posibilitatea de a se apropia de el. Pe de altă parte, Mona i-a declarat război tinerei de 18 ani. Aceasta i-a interzis să se apropie de George.

Mona: Lui nu pot să-i fac nimic, dar tu ești venită în casă.

Aya: Tu cu el ai fost, nu ai fost cu mine. Dacă eram prietene bune sau așa, da, dar așa nu ai cum să-mi spui mie nimic.

Mona: Nu mă interesează.

Mariana: Păi da, dar tu nu mai vrei băiatul ăsta lângă tine. El nu are cum să stea în continuare singur în casă.

George și Mona și-au spus adio

Săptămâna trecută, George dezvăluia că Mona va pleca din emisiunea ‘Puterea dragostei’, motivul principal fiind băiatul său, pe care trebuie să îl ducă la școală.

‘Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum’, a mărturisit George, înainte să se despartă de Mona.

 

citește și...