Mona și George de la ‘Puterea dragostei’ au împlinit o lună de relație! Cum au marcat momentul

28.08.2020, 13:58
Mona și George de la 'Puterea dragostei' au împlinit o lună de relație! Cum au marcat momentul

Prima aniversare a iubirii de la ‘Puterea dragostei’! Mona și George au împlinit o lună de relație. Încă de la intrarea în casă, cei doi concurenți s-au plăcut și au decis să formeze un cuplu.

Pentru a marca fericitul eveniment, Mona și George au avut ocazia să ia masa împreună, într-un cadru romantic. În plus, ceilalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’ i-au felicitat și le-au urat să se iubească cât mai mult.

Mona și George sunt împreună de o lună

În urmă cu câteva zile, Mona și George s-au certat, după ce George i-a reproșat iubitei sale că este prea apropiată de Akebono. Supărată că este acuzată pe nedrept, bruneta a părăsit emisiunea în lacrimi, iar George a intrat în conflict cu toate concurentele care au susținut-o pe Mona.

Mai mult de atât, Nicos a fost cel care a pus paie pe foc în scandalul celor doi. Acesta a afirmat că Mona îi suportă orice lui George, doar pentru că își dorește premiul cel mare de la ‘Puterea dragostei’.

“S-a schimbat Mona dintr-odata. Eu cred ca trage cu dintii de relatia cu George ca sa nu-i fuga premiul de sub picioare”, a sustinut Nicos.

Nicos o acuză pe Mona de falsitate

De asemenea, tânărul a declarat că are filmări compromițătoare cu Mona, pe care le va dezvălui la momentul potrivit.

“O am! O am in mai multe copii. O voi aduce atunci cand voi considera eu”, i-a spus Nicos prezentatoarei tv de la ‘Puterea dragostei’.

În apărarea sa, Mona a mărturisit că Nicos o atacă acum pentru că l-a refuzat de mai multe ori în trecut. Totodată, Mona a arătat și mesajele pe care Nicos i le trimitea și în care aceasta îl refuza frumos.

Mona: “Esti mic pentru mine. Am alte prioritati. Nu are rost sa stricam o prietenie pentru o relatie care nu va merge”. 

Nicos: ‘Nu sunt mic. Si eu am aceleasi prioritati. Pe bune? Eu am 23, tu 27. Nu ai o impresie buna despre mine. Nu vreau sa ma f.t cu tine o luna, doua, cinci. Am vazut altceva la tine, ai exact ce eu nu am’. 

citește și...