Dezvăluiri bombă la ‘Puterea dragostei’! Nicos o amenință pe Mona cu filmări compromițătoare

26.08.2020, 18:22
Dezvăluiri bombă la 'Puterea dragostei'! Nicos o amenință pe Mona cu filmări compromițătoare
Nicos 'Puterea dragostei' continuă dezvăluirile șocante despre Mona! 

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ continuă dezvăluirile șocante despre Mona! Cei doi concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D se cunoșteau dinainte de a intra în casă pentru a-și găsi sufletul pereche. Alexandra, fosta iubită a lui Nicos, a fost cea care i-a dat de gol.

Pe rețelele de socializare, a apărut o fotografie în care Mona este extrem de apropiată de tatăl lui Nicos, iar gesturile lor denotă că au avut o relație secretă în trecut. Chiar părintele concurentului de la ‘Puterea dragostei’, Giovanni, a făcut-o praf pe Mona. Bărbatul a acuzat-o pe Mona că este o femeie lipsită de principii și că s-a folosit de el și de Nicos.

Mona, pusă din nou la zid de Nicos

În schimb, Nicos de la ‘Puterea dragostei’ i-a dezvăluit prezentatoarei emisiunii, Cristina Mihaela, că are filmări compromițătoare cu Mona care i-ar putea distruge reputația. Despre Mona, iubita lui George, s-a aflat că a fost dansatoare.

“Ai zis ca ai o filmare care i-ar putea distruge reputatia Monei? Mai vrei sa o aduci?”, l-a intrebat moderatoarea pe Nicos.

“O am! O am in mai multe copii. O voi aduce atunci cand voi considera eu”, a răspuns Nicos.

În scandalul dintre cei doi a intervenit și Cristian Comănici. Fratele Biancăi a afirmat că nu i s-a părut corect că Mona a ascuns detalii despre viața ei atunci când a intrat în casa ‘Puterea dragostei’.

Nicos s-a certat și cu fosta iubită

Nicos continuă să își arunce vorbe grele și cu fosta iubită, Alexandra. Concurentul a părăsit platoul emisiunii, după o discuție aprinsă cu blondina.

“Doamna Mihaela, ati spus ca atunci cand un concurent simte ca este nervos, sa iasa afara sa se linisteasca. Va rog sa ma lasati sa ies. Alexandra este un subiect sensibil pentru mine, la fel cum este si Mona”, a spus Nicos.

Nicos și Alexandra s-au despărțit cu scandal. Tânărul a acuzat-o că s-a folosit de el pentru a deveni mai populară în emisiune.

‘Alexandra, tu ți-ai bătut joc de mine’, a spus răspicat Nicos în cadrul emisiunii

citește și...