Mona de la ‘Puterea dragostei’, mesaj dureros pentru George după ce a părăsit competiția

21.09.2020, 19:00
Mona de la 'Puterea dragostei', mesaj dureros pentru George după ce a părăsit competiția
Mona a dat cărțile pe față și i-a transmis un mesaj fostului ei iubit, George.

Duminică, 20 septembrie, gala de la ‘Puterea dragostei’ s-a dovedit a fi una plină de surprize. Cristi Marinescu și Adriana au fost votați de concurenți să părăsească show-ul matrimonial, însă ambii au scăpat de eliminare. Din păcate, Mona a fost votată de telepectatori să plece acasă.

Mona de la ‘Puterea dragostei’ a fost eliminată

Deși a format un cuplu cu George în competiție, Mona a decis să se despartă de acesta și să plece în România, pentru a fi alături de fiul ei. Fosta concurentă va putea să se reîntoarcă în casa ‘Puterea dragostei’ dacă va mai fi votată de public.

La nici o zi de la eliminare, Mona a dat cărțile pe față și i-a transmis un mesaj fostului ei iubit, George.

‘Tu ești acolo, eu sunt aici. Îmi pare rău că lucrurile s-au terminat aici’, i-a spus Mona lui George, printr-o intervenție telefonică.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii dacă se va împăca cu Mona atunci când va fi în România, George a fost categoric. A recunoscut că încă suferă după plecarea fostei partenere din casa ‘Puterea dragostei’.

‘Este un subiect sensibil și prefer să nu comentez. Mona nu mai vrea să audă nimic de mine. M-a și blocat. Doare că nu mai este în casă. Îmi pare rău că nu s-a putut ajunge acolo unde a vrut ea. Alexandra s-a bucurat că Mona a plecat acasă’, a mărturisit George, în ediția de luni, 21 septembrie.

Plecarea Monei din competiție a complicat situația în casa ‘Puterea dragostei’. Alexandra a mărturisit că îl place pe George și că va lupta pentru el.

Alexandra a recunoscut că îl place pe George

‘Eu nu m-am bucurat că a plecat Mona. Din contră, mi-a părut rău. Nu mi-am dorit să vină o concurentă nouă în casă’, a încercat să se apere Alexandra.

Alexandra nu este singura concurentă din show care îl place pe George. O nouă concurentă a intrat în casa ‘Puterea dragostei’. Este vorba despre Andreea, care a precizat că a venit special pentru George.

Andreea: Îmi place de tine, George. Pentru tine am venit.
George: Ai venit în casă, te-ai uitat la x și y și nu m-ai ales pe mine. 
Andreea: Da, după ai avut o atitudine arogantă. Mi s-a părut că nu vrei ceva cu mine.

citește și...