Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Nimeni nu se aștepta la ea!

21.09.2020, 12:09
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Nimeni nu se aștepta la ea!
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Nimeni nu se aștepta la ea!

O nouă eliminare a avut loc în casa ”Puterea Dragostei”. Cea care a părăsit competiția este una dintre cele mai îndrăgite concurente.

La show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” a avut loc o nouă eliminare. Concurenta care a părăsot competiția filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D a fost Mona.

Potrivit kanald.ro, în gala de duminică, 20 septembrie, Cutia Pandorei a ascuns un mesaj important pentru concurenți. În interiorul cutiei s-a aflat numele concurentei care, în această seară, a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Este vorba despre Mona. Eliminarea acesteia i-a luat prin surprindere pe toți concurenții din casa ”Puterea Dragostei”.

Deși a format un cuplu cu George și toți cei din casă se așteptau ca cei doi să se împace cât mai repede, staff-ul emisiunii a luat decizia ca Mona să părăsească competiția pentru a-i oferi acesteia șansa de a fi alături de copilul ei. Mona se va putea întoarce în casa ”Puterea Dragostei” dacă va fi votată de public, însă rămâne la alegerea ei dacă va mai dori sau nu să facă parte din competiție.

“Dragi concurenți, după cum știți, toți sunteți importanți pentru noi în egală măsură. Noi vă analizăm situația individual și ținem cont de nevoile fiecăruia dintre voi. Astfel, am ajuns la concluzia că unul dintre voi are nevoie neaparat să fie acasă în această perioadă.

Așadar, am decis ca în această seară, Mona să fie cea care va părăsi competiția ca să fie alături de fiul ei la început de an școlar, dar și pentru a-i oferi răgazul pentru a decide dacă dorește să se întoarcă în casă”, a fost mesajul ascuns în Cutia Pandorei.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...