George de la ‘Puterea dragostei’ a încercat să o sărute pe Mădălina. Mona a izbucnit în lacrimi: ‘Du-te și lasă-mă’

19.09.2020, 17:03
George de la 'Puterea dragostei' a încercat să o sărute pe Mădălina. Mona a izbucnit în lacrimi: 'Du-te și lasă-mă'
George de la 'Puterea dragostei' a încercat să o sărute pe Mădălina. Mona a izbucnit în lacrimi: 'Du-te și lasă-mă'

Ediția de sâmbătă, 19 septembrie, a emisiunii ‘Puterea dragostei a fost una cu adevărat incendiară. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, i-a mustrat pe concurenți că nu respectă regulile casei, iar George a avut o nouă dispută cu Mona, iubita lui.

George s-a apropiat prea mult de Mădălina

La cererea moderatoarei emisiunii, Mădălina și George au dansat. În timpul dansului, tânărul a încercat să o sărute pe aceasta, spre dezamăgirea Monei, iubita lui oficială.

Mădălina: George, termină! Nu e adevărat, râd că așa îmi vine să râd, dar nu e adevărat! Poate mă ia și mă bate pe mine Mona din cauza ta.

George: Are emoții, domnișoara Cristina. Uitați-vă la ea!

Mădălina: Nu e adevărat!

foto: captura kanal d

Supărată, Mona a părăsit platoul emisiunii și a izbucnit în lacrimi. Când a văzut-o că plânge, George a mers să o consoleze, însă concurenta l-a respins.

‘Dacă ție ți se pare normal să stai să dansezi așa cu toată lumea e fix problema ta, eu nu vreau. M-am pus în fața ta să nu dansezi cu Mădălina și tu ce ai făcut? George mă enervezi, du-te și lasă-mă!’, i-a spus Mona lui George.

Pe deasupra, Mona este convinsă că între Mădălina și George există atracție și că au așteptat ocazia potrivită pentru a se apropia.

‘Au așteptat să ies eu pe ușă ca să danseze. Asta e problema, că nu i-ați obligat. Au așteptat să ies eu pe ușă ca să facă treaba asta. Nu știu de la care a pornit și nu mă interesează’, a mai spus Mona.

În emisiune, George a acuzat-o pe Mona că nu pune preț pe dragoste și pe relații serioase și că, în realitate, acesta își dorește un bărbat potent din punct de vedere financiar. Zilele trecute, tânăra de 28 de ani a mărturisit că nu ar fi de acord ca iubitul ei să câștige mai puțin decât ea.

Fetele din casa ‘Puterea dragostei’ încalcă regulile

Tot în ediția de sâmbătă, Cristina Mihaela Dorobanțu le-a avertizat pe fete în privința încălcării regulilor.

‘Eu vreau să știu ce se întâmplă. Asta nu mai este casa Puterea dragostei, este casa în care se încalcă regulile încontinuu. Vi se pare normal pentru niște domnișoare să se ducă, nu vreau să spun cum, după băieți. Noi hotărâm cine pleacă și cine nu pleacă. Nu contează atât cât nu respectați niște reguli’, a spus Cristina Mihaela.

George și Mona s-au despărțit de mai multe ori

De data aceasta, George a decis să încheie povestea de iubire cu Mona, mai ales că tânăra de 28 de ani mărturisea că are de gând să părărească competiția din Turcia. 

‘Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum’, spunea George, acum ceva timp.

citește și...