Momentul penibil prin care a trecut Mihai Bobonete. ”Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea”

10.04.2021, 12:26
Momentul penibil prin care a trecut Mihai Bobonete. ”Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea”
Momentul penibil prin care a trecut Mihai Bobonete. ”Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea”

Actorul Mihai Bobonete a dezvăluit prin ce moment penibil a trecut la un moment dat.

Într-un podcast, Mihai Bobonete și-a amintit de o sutuație inedită prin care a trecut în urmă cu ani. Acesta a povestit un moment pe care l-ar cataloga drept “cel mai penibil moment de când mă știe lumea”. “Eram cu fratele Cătălin Ciurlău, am ieșit afară să fumăm o țigară și la un moment dat, lângă o mașină albă, am văzut patru cu aparatele, făceau poze unul peste altul. Nu se mai opreau… Salut, băieții! Stau și eu cu un prieten, chiar așa în sufletul omului? Înțeleg, faceți o poză! Dar stați toți patru călare unul peste altul?! Se mai uită și oamenii de pe stradă! Nu pot să stau liniștit cu un prieten?!”, a detaliat Mihai Bobonete, conform protv.ro.

“Domnu’ Bobonete, acum v-am recunoscut!”, i-a spus unul dintre fotografi. Actorul a reacțioant: „Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea”. „Domnu’ Bobonete, calmați-vă puțin, deasupra e un salon de coafură și e doamna Andreea Marin, e venită cu mașina lui Bănică, îi făceam poze dânsei”, i-au spus într-un final fotografii.

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003

Din 2003, actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2003. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017.

Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”, declara Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

Într-un interviu, actorul a explicat cum reușește să găsească un echilibru între serialul în care joacă, spectacolele de stand-up, pescuit și familie. ”Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”, declara Mihai Bobonete pentru libertatea.ro.

citește și...