Momentul extrem de greu prin care a trecut Ana Maria Barnoschi. ”La nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez Revelionul pentru “Roata Norocului” și trebuia să radiez”

22.05.2022, 15:30
Momentul extrem de greu prin care a trecut Ana Maria Barnoschi. ”La nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez Revelionul pentru Roata Norocului și trebuia să radiez”
Momentul extrem de greu prin care a trecut Ana Maria Barrnoschi. ”la nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez revelionul pentru "Roata Norocului" și trebuia să radiez”

Vedeta de televiziune Ana Maria Barnoschi, în vârstă de 30 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa la podcastul realizat de cântăreața Roxana nemeș. Aceasta a vorbit despre unul dintre momentele extrem de grele prin care a trecut. La scurt timp după decesul tatălui ei, Ana Maria Barnoschi a trebuit să  meargă să filmeze o emisiune. ”La nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez Revelionul pentru “Roata Norocului” și trebuia să radiez”, a povestit ea.

Ana Maria Barnoschi este cunoscută publicului telespectator din țara noastră din postura de asistentă TV la emisiunea ”Roata Norocului”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Vedeta a fost invitată la podcastul realizat de Roxana Memeș, unde a făcut dezvăluiri din viața sa. Aceasta a vorbit despre un moment duificil din viața sa, când la o lună după disparriția tatălui ei a fost nevouită să filmeze programul de Revelion și să fie în vervă maximă.

Momentul extrem de greu prin care a trecut Ana Maria Barrnoschi. ”E greu, nu sunt cuvinte să descrie treaba asta”

“Tatăl meu a decedat acum un an și jumătate și cred că la nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez Revelionul pentru “Roata Norocului” și trebuia să radiez. Era Revelionul, eram gazdele emisiunii, nu aveam cum să fiu altfel. Ăla cred că a fost cel mai greu moment. Mi-am făcut treaba, chiar au fost invitați, care ulterior au auzit ceva și după ce am terminat emisiunea mi-au spus: ”Nu aș fi crezut că ai trecut prin așa ceva, că nu s-a simțit nicio clipă”. M-am simțit foarte bine că am putut să fac treaba asta. E greu, nu sunt cuvinte să descrie treaba asta. Trebuie să te ambiționezi tu și să lucrezi cu psihicul tău”, a mărturisit Ana Maria Barnoschi, notează wowbiz.ro.

“Mama e mai bine. Am fost lângă ea tot timpul și până să se întâmple asta, dar și după. Am încercat tot timpul să o scot din stări, să fiu lângă ea, să ieșim. A ajutat-o”, a adăugat vedeta TV.

 

citește și...