Ana-Maria Barnoschi a trecut prin momente dificile în ultimele 12 luni. ”Cel mai greu an pentru mine”

11.04.2021, 12:40
Ana-Maria Barnoschi a trecut prin momente dificile în ultimele 12 luni. ”Cel mai greu an pentru mine”
Ana-Maria Barnoschi a trecut prin momente dificile în ultimele 12 luni. ”Cel mai greu an pentru mine”

Ana-Maria Barnoschi a mărturisit că ultimul an a fost unul extem de dificil pentru ea.

Ana-Maria Barnoschi, prezentatoarea emisiunii ”Roata Norocului”, de la Kanal D, unde îl are coleg pe Bursucu, a făcut dezvăluirti despre viața sa. Aceasta a afirmat că ultimele 12 luni au fost unele dificile pentru ea.

„Anul trecut a fost greu și anevoios, așa cum a fost, probabil, pentru cei mai mulți dintre noi. Am trecut și eu, la fel ca fiecare, prin momente stresante, dificile. Dar acum mă simt bine și sunt încrezătoare că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine. A fost un an greu pentru că a venit la „pachet’ cu foarte multe schimbări…”, a declarat Ana-Maria Barnoschi pentru tvmania.ro.


Ana-Maria Barnoschi a trecut prin momente dificile în ultimele 12 ani. ”Aqm avut parte de schimbări de tot felul”

Vedeta de televiziune a afirmat că avut parte de tot felul de schimbări. Anul 2020 a fost cel mai greu pentru Ana-Maria Barnoschi pentru că l-a pierduit pe tatăl său.

”Am avut parte de schimbări de tot felul… În continuare această pandemie ne dă bătăi de cap, trebuie să fim în continuare foarte vigilenți și atenți la igienă, mască, distanțare. M-am bucurat, în schimb, că am putut să filmăm pentru „Roata Norocului’ respectând, firește, toate recomandările autorităților. Filmările pentru emisiunea „Roata Norocului’ au reprezentat cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, din punct de vedere profesional, în această perioadă dificilă”, a explicat ea.

”Anul 2020 a fost cel mai greu an pentru mine pentru că l-am pierdut pe tatăl meu…Am trecut peste despărțirea de prietenul meu ca orice om care trece prin așa ceva… . Nu este sfârșitul lumii, nu s-a terminat lumea acolo, timpul nu stă în loc!”, a completat aceasta.

citește și...