Momentul dificil prin care a trecut fiica Oanei Roman. ”A amețit atât de tare încât s-a prăbușit la pământ”

02.09.2020, 14:23
Momentul dificil prin care a trecut fiica Oanei Roman. ”A amețit atât de tare încât s-a prăbușit la pământ”
Momentul dificil prin care a trecut fiica Oanei Roman. ”A amețit atât de tare încât s-a prăbușit la pământ”

Oana Roman a povestit ce a pățit fiica sa după ce s-a jucat cu un balon. Micuța nu s-a simțit deloc bine.

Iza, fiica Oanei Roman, a trecut prin momente extrem de nepăcute după ce s-a jucat un un balon cu heliu. Micuței i s-a făcut rău, după cum a dezvăluit celebra sa mamă.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ”, a povestit Oana Roman, conform spynews.ro.

„Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică”, a mai spus vedeta.

Este căsătorită cu Marius Elisei

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. de-a lungul anilor, relația dintre cei doi a avut numeroase probleme, peste care însă au reușit să treacă. Vedeta a povestit care este situația între ei în prezent.

”Într-un stadiu relativ OK. În perioada de izolare a fost foarte bine, culmea. Am stat cu toţii împreună şi nu au existat probleme. Mai apar probleme din cauza faptului că se munceşte foarte mult, avem presiune foarte mare pe noi, pentru el nu este uşor să stea cu mama, care este o femeie în vârstă, cu tabieturile ei, iar el nu este întotdeauna fericit cu situaţia asta şi pot să-l înţeleg din anumite puncte de vedere”, a precizat vedeta.

”Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi”, a mai spus ea.

”Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a adăugat Oana Roman.

citește și...