Problema de sănătate cu care se confruntă Oana Roman. ”Sufăr de când eram copil”

29.07.2020, 12:43
Problema de sănătate cu care se confruntă Oana Roman. ”Sufăr de când eram copil”
Problema de sănătate cu care se confruntă Oana Roman. ”Sufăr de când eram copil”

Oana Roman a dezvăluit că are o problemă de sănătate cu care se confruntă încă din copilărie. Vedeta a explicat despre ce este vorba.

În ultimele zile, Oana Roman nu a mai fost la fel de activă în mediul online. Vedeta le-a explicat prietenilor săi virtuali care a fost motivul. Cu această ocazie ea a dezvăluit și cu ce problemă de sănătate se confruntă încă din vremea copilăriei.

„Ieri și astăzi recunosc că nu am postat foarte multe, pentru că am fost foarte obosită și astăzi am avut și o migrenă foarte, foarte mare. Eu sufăr de migrene de când eram copil și am zile când efectiv mă doare capul atât de rău încât nu pot să mă concentrez la mare lucru”, a povesti Oana Roman, citată de spynews.ro.

”Am învăţat că trebuie să fiu puternică”

Oana Roman mărturisea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că de-a lungul anilor a învățat că trebuie să fie putrebnhică și să se descurce singură, fără să apeleze la ajutorul familiei sau al altcuiva.

“M-am dus de multe ori să-i spun că m-a crescut “greşit” şi să-i reproşez că poate nu m-au apărat destul şi că m-au lăsat singură să mă lupt cu gloata asta de crocodili care s-au tot aruncat asupra asta. Aşa a fost şi educaţia pe care au primit-o ei. Eu i-am condamnat cumva, dar apoi am înţeles că asta e tradiţia în familia noastră.

Noi avem o tradiţie, de ambele părţi, de multe generaţii cu oameni care au realizat lucruri spectaculoase – mama a avut un tată care a fost ambasador timp de 35 de ani şi care nu şi-a luat copiii cu el la post!

Practic, mama şi cu sora ei au crescut la internat şi a trebuit să se descurce singure. Şi, pentru că aşa au fost crescute, tot aşa au considerat că trebuie să ne crească şi pe noi – să avem educaţie şi studii cum trebuie, dar atât.

Iar eu am învăţat că trebuie să fiu puternică, că trebuie să mă descurc, să ies din orice situaţie pe creierul meu, pe spatele meu şi pe munca mea”, declarat vedeta.

citește și...