Cu ce se ocupă acum soțul Oanei Roman! Marius Elisei are un job la care mulți nu s-ar îngrămădi

12.07.2020, 11:09
Cu ce se ocupă acum soțul Oanei Roman! Marius Elisei are un job la care mulți nu s-ar îngrămădi
Cu ce se ocupă acum soțul Oanei Roman

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă mariajului lor, iar de câteva luni bune, cei doi au redevenit iar o familie. În vreme ce Oana Roman câștigă bani frumoși, partenerul ei a schimbat mai multe joburi în ultimii ani.

Marius Elisei nu a făcut niciodată nazuri când a venit vorba de un loc de muncă. Drept urmare, bărbatul s-a gândit să mai rotunjească veniturile familiei, așa că s-a apucat să facă taximetrie, mai exact Uber.

Ce meserie are Marius Elisei

El a fost surprins, zilele trecute, în centrul Capitalei, timp ce prelua o comandă, scrie Cancan.ro. De remarcat faptul că el nu purta mască de protecție, așa cum sunt obligați toți șoferii serviciilor de taximetrie.

În trecut, Marius Elisei a lucrat și la o florărie din București, unde era șofer.

„A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Au fost la un pas de despărțire

La finalul anului trecut, Marius Elisei a fost implicat într-un scandal sexual cu transsexualul Delia Rexha, iar Oana Roman era decisă să divorțeze. Mai mult de atât, cei doi nu au mai locuit împreună până la sărbătorile de iarnă.

‘Așa cum am spus încă din Decembrie anul trecut eu și Marius Elisei suntem separați în fapt, el nu mai locuiește cu noi și deși au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut și am fost de acord să ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezența tatălui în viața sa. Totuși eu NU pot comenta faptele și conduita nimănui și nu pot răspunde pentru faptele nimănui’, scria Oana Roman într-o postare pe Facebook.

Cu toate că Marius Elisei nu i-a fost fidel, vedeta a decis să îi mai acorde o șansă.

citește și...