Momentul dificil prin care a trecut Diana Matei. ”Nu am putut să țin sarcina”

10.10.2022, 14:33
Momentul dificil prin care a trecut Diana Matei. ”Nu am putut să țin sarcina”
Momentul difcil prin care a trecut Diana Matei

Cântăreața Diana Matei este una dintre cele mai frumoase apariții din peisajul showbiz-ului autohton. Artsta formează o familie alături de Marian Cleante și are un copil. Vedeta a dezvăluit că l-a un moment dat a fost însărcinată cu tripleți. ”Nu am putut să țin sarcina. Nu a fost posibil din punct de vedere medical”, a declarat Diana Matei.

Diana Matei este o cunoscută cântăreață, dar și prezentatoarea TV. Este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena artistică din România. Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. Artista are un copil.

Prezentă la un podcast, Diana Matei a dezvăluit că în urmă cu mai mult timp a aflat că este însărcinată cu tripleți, însă nu a putut să țină sarcina.

Momentul dificil prin care a trecut Diana Matei. ”Doctorul mi-a spus să fac întrerupere de sarcină”

“După ce l-am născut pe Ianis, la șase luni am rămas însărcinată cu tripleti, natural. Nu am putut să țin sarcina. Nu a fost posibil din punct de vedere medical. Noi ne-am gândit atunci cât de frumos ar fi să mai facem un copil. Și imediat a venit această informație. Însă, nu s-a întâmplat și am suferit foarte tare. Eram într-o perioadă în care munceam foarte mult și îmi era foarte greu. Am încercat să țin sarcina și nu am putut. Doctorul mi-a spus să fac întrerupere de sarcină și am ascultat medicul, fiindcă a fost foarte riscant”, a mărturisit Diana Matei, potrivit spynews.ro.


Întrebată despre eventualitatea de a mai avea un copil, Dana Matei a răspuns: “Am spus că mai bine mă opresc. Dacă ar veni un copil ar fi primit cu mare drag. Un copil este o binecuvântare uriașă. Copilul vine la pachet cu mult noroc și cu multă fericire”.

citește și...