Momentul de cumpănă prin care a trecut interpreta de muzică populară Aneta Stan. ”Într-o zi era să dispar”

30.08.2020, 11:55
Momentul de cumpănă prin care a trecut interpreta de muzică populară Aneta Stan. ”Într-o zi era să dispar”
Momentul de cumpănă prin care a trecut interpreta de muzică populară Aneta Stan. ”Într-o zi era să dispar”

Interpreta de muzică populară Aneta Stan și-a amintit de unul dintre momentele de cumpănă din viața ei. Îndrăgita artistă a fost la un pas de tragedie.

Aneta Stan, în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țara noastră. Vedeta a acordat un interviu în care a povesti cum a fost la un pas de moarte.

Totul s-a petrecut într-o gară.

„Într-o zi era să dipar. Făceam naveta între Constanța și Cernavodă. Într-o dimineață era să dispar exact în gara Cernavodei, pentru că am ajuns târziu la tren și m-am agățat greșit și nu mai puteam să mă mai urc și trenul lua viteză. M-a salvat un om”, a povestit Aneta Stan pentru emisiunea „Acces Direct de Weekend”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Interpreta de muzică populară a vorbit și despre cel mai mare regret al său, acela de a nu fi avut copii.

„Cel mai mare regret al meu este că nu am copii, dar am nepoți. Dar vreau să spun că poate așa a fost scris. Profesia mi-a cerut ori tot, ori nimic”,a afirmat ea.

Detalii despre cum se menține în formă

Emblema cântecului dobrogean, Aneta Stan, a impresionat mereu prin discreție, talent și rafinament. Artista se menține foarte bine și mărturisea, într-un interviu pentru click.ro, care este secretul său.

“Mănânc puțin și des, ca să nu mă îngraș, pot fi și șase mese pe zi. Niciodată să nu mănânci la prânz ciorbă, felul doi, plus o prăjitură. Nu se face așa. Trebuie să mănânci doar ciorbă și faci pauză, eu cel puțin așa mănânc. După două ore ai voie să mănânci felul doi și tot așa. Mănânc puțin, cât să îmi potolesc foamea. Plus că mai ține și de genă.

Eu sunt copia legalizată a lui tata și asta contează foarte tare: ce fel de arderi a avut părintele tău și multe altele. Dacă el a fost gras, tu nu ai cum să fii slab. Plus că un factor important este și poziția corpului: dacă nu stai dreaptă, normal că ai burtă. Acum, generațiile de tineri se numesc”generațiile păpădie”, lesne de înţeles de ce”, explica Aneta Stan.

Reputata artistă vorbea și despre operațiile estetice.

“Nu am intervenții chirurgicale, pe mine nu mă interesează asta. Eu cred foarte mult în Dumnezeu și atât. Încerc să mă țin cât mai departe de răutățile din ziua de astăzi”, afirma ea.

citește și...