FOTO / Declarația emoționantă a Mihaelei Constantinescu despre regretatul cântăreț Mihai Constantinescu. ”Îți plâng amintirea în fiecare zi”

28.07.2020, 13:46
FOTO / Declarația emoționantă a Mihaelei Constantinescu despre regretatul cântăreț Mihai Constantinescu. ”Îți plâng amintirea în fiecare zi”
Declarația emoționantă a Mihaelei Constantinescu despre regretatul cântăreț Mihai Constantinescu. ”Îți plâng amintirea în fiecare zi”

Mihaela Constantinescu, fosta soție a regretatului cântăreț Mihai Constantinescu a făcut o declarație emoționantă la 40 de ani de când l-a întâlnit pe cel care i-a fost partener de viață.

Mihaela Constantinescu nu poate uita povestea de dragoste pe care a trăit-o cu îndrăgitul artist Mihai Constantinescu.

La 40 de ani de la prima lor întâlnire, Mihaela Constantinescu a transmis un mesaj copleșitor. Mesajul este însoțit de mai multe fotografii de colecție cu ea și cel care i-a fost soț.

”S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut… și nu ne am despărțit niciodată… Trăiești în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea… IÎți mulțumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună și îți plâng amintirea în fiecare zi…?❤️”, a scris Mihaela Constantinescu în mediul online.

Povestea lor de iubire s-a terminat din cauza Anastasiei Lazariuc

Mihaela Constantinescu mărturisa că povestea de dragoste dintre ea și Mihai Constantinescu s-a dus atunci când artistul a pus ochii pe Anastasia Lazariuc.

”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu, potrivit okmagazine.ro.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fot unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit și cu Simona Secrier.

citește și...