Maria Cârneci, după moartea soțului său. ”Nu l-am visat niciodată”

02.08.2020, 12:19
Maria Cârneci, după moartea soțului său. ”Nu l-am visat niciodată”
Maria Cârneci, despre moartea soțului său. ”Nu l-am visat niciodată”

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Cârneci a vorbit despre dispariția soțului său. partenerul de viață al artistei a încetat din viață în urmă cu câteva luni.

Cântăreața Maria Cârneci a trecut prin momente grele în luna noiembrie a anului trecut, când soțul său, Romulus Petrescu, a încetat din viață, răpus de o boală cumplită.

Invitată la emisiunea ”Sttar Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Maria Cârneci a mărtuisit că nu l-a visat niciodată pe cel care i-a fost partener de viață.

”Nu l-am visat niciodată. De fapt o singură îl auzeam, de văzut nu l-am văzut, nu l-am visat! Am fost atentă să împart întotdeauna pentru tot ce am iubit. Nu l-am visat!”, a declarat renumita cântăreață de muzică populară, citată de spynews.ro.

Îi este foarte greu fără el

Recent, Maria Cârneci a mărturisit că îi este foarte greu fără cel care i-a fost partener de viață.

„Soţul meu a fost mai întâi de toate om, iar cine l-a cunoscut ştie despre ce vorbesc. Un om deştept, de calitate, în banca lui, care vorbea puţin şi bine, un om care ştia ce este respectul, un soţ desăvârşit care mi-a înţeles meseria şi m-a sprijinit. Noi am ştiut foarte bine noţiunea de familie, de căsnicie, mai ales că părinţii lui au fost căsătoriţi 59 de ani, iar ai mei 52 de ani. Noi nu am ştiut ce e divorţul. Am învăţat, în schimb, respectul. Dacă am avut discuţii, le-am rezolvat în linişte. Nu cu jigniri, cu zbierete!

Nu ne-au pasionat maşinile de lux, hainele scumpe, nu ne-am poleit cu scumpătăţi, ci am pus accent pe omenie, pe sănătate. Un avocat, prieten de familie, a spus: „din cunoştinţele mele, a murit cel mai bun prieten şi om”, pentru că era foarte apreciat. Ce pot spune decât că mi-e foarte greu fără soţul meu. Am luptat să fie în viaţă, dar am ajuns să cred că e cât vrea Dumnezeu”, a declarat Maria Cârneci.

citește și...