Momentul de cumpănă prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri despre copilul care i-a murit la trei săptămâni după naștere

11.08.2020, 09:32
Momentul de cumpănă prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri despre copilul care i-a murit la trei săptămâni după naștere
Momentul de cumpănă prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri despre copilul care i-a murit la trei săptămâni după naștere

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-un moment de cumpănă în urmă cu ani, când copilul pe care l-a născut a murit la trei săptămâni după naștere.

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikos Papadopoulos. Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Însă, când era căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente din viața sa. A adus pe lume un copil care a murit la trei săptămâni după naștere.

Vedeta de televiziune a trecut prin această tragedie în anul 2009. Adriana Bahmuțeanu susține că moartea micuțului Darius ar fi putut fi evitată dacă primea sfaturile medicale necesare.

”Am stat foarte mult să mă gândesc la de ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. (…) Pentru că eu aveam o problemă de sănătate, eu nu ar fi trebuit să rămân gravidă! Să înțeleagă lumea: cu fibrom uterin, nu e indicat să rămâi gravidă. Fibromul ăla crește cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef a spus: ”Da, poți să rămâi gravidă. Te ajut eu să faci un copil”. Și evident, fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a împins sarcina, a ”expulzat” copilul. Asta s-a întâmplat!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, citată de wowbiz.ro.

”Nu știu dacă s-a instalat depresia, am avut o perioadă de furie împotriva acestui sistem. Din fericire, tot atunci, am descoperit un doctor extraordinar de bun, doctorul Horia Cioflan. El a încecat tot atunci să-mi salveze bebelușul, nu s-a reușit. Pe Eduard l-am făcut cu acest doctor, la scurt timp.

El m-a ajutat și cu fibromul mi-a spus să nu mă operez în România și m-a trimis în altă parte, m-a învățat ce am de făcut, după aceea am rămas gravidă și… Vreau să vă spun că după ce l-am născut pe Eduard… cu Eduard am stat vreo 6 luni cu perfuzia pe lustră… După ce am născut nu mai puteam să merg. Făcusem atrofie musculară și aveam nevoie de două persoane care să mă ajute, mă ridicam și cădeam”, a mai dezvăluit vedeta.

”Am stat la maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că a reușit să depășească momentele extrem de dificile pentru că avea deja un copil.

”Mi-a fost mai ușor să trec peste asta pentru că aveam deja un copil. Și a trebuit să-mi găsesc resursa interioară să depășesc momentul.

Am stat la maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi, pentru că trebuia să stau complet la orizontală, să nu mă mișc. Doctorii de acolo au făcut tot ce se putea face, doctorul care m-a îngrijit în timpul sarcinii, nu”, a încheiat vedeta de televiziune.

citește și...